Repararea turbinei în Moldova (Chișinău).

Repararea turbinilor
Din păcate, orice detaliu al unui auto, într-un moment poate eșua. Turbosuflanta nu este o excepție. În astfel de cazuri, apare o dilemă – să cumperi o nouă turbină sau să încerci să repari cea veche.

Desigur, fiecare este liber sărezolve în mod personal problema dată, dar Turbo-Master recomandă cu siguranță să restaurați vechea turbina originală de la fabrică. Acest lucru nu este numai mai ieftin, dar și mai fiabil (aflați de ce).

În serviciul nostru specializat pentru restaurarea turbinelor, se efectuează un ciclu complet de lucru, ce oferă clientului, ca rezultat, funcționarea absolută a detaliului.

Cineva posibil să adreseze o întrebare destul de echitabilă:” De ce anume vouă eu pot încredința acest lucru?”

Vom încerca să răspundem:

  1. În primul rînd, avem cel mai bun echipament din Chișinău. Suntem permanent în contact cu cei mai importanți producători mondiali, actualizăm regular baza de date a setărilor pentru turbine, vizităm expoziții tematice specializte. Datorită acestor avantaje, numai Turbo-Master poate oferi balansarea și calibraj turbinelor, cu alte cuvinte: setarea din fabric, ce oferă posibilitatea a utiliza capacitatea acestui element al mașinii la maxim.
  2. Prețurile noastre sun obiective! Dvs. plătiți numai pentru cele detalii, ce sunt întradevăr stricate și nu pot fi reparate.
  3. Garanția noastră este de 1 an! Deși, în practică, turbina făcută de noi servește mai mult timp.
  4. Și desigur nu uitați despre personalul cu experiență, care are calificări înalte și educație relevantă.

Vă așteptăm. Nu amînați repararea turbinei, deoarece aceasta duce la defectări mai scumpe!