De ce este neprofitabil să cupărați cartuș la mâna a doua
Lucrînd pe piața turbinelor destul de mulți ani, noi am observat că clienții uneori preferă să cumpere cartușul asamblat din mâna a doua de origine necunoscută. Și privind majoritatea video pe YouTube încerc independent a asambla manual turbina. Noi respectăm toți clienșii noștri și cei potențial viitori, din ce cauză dorim sâ vă explicăm, de ce nu merită să cumpărași cartuș de la meșteri necalificați.

Cea mai importantă întrebare la care trebuie să vă gîndiți, constă din care motiv acești vinzători oferă un astfel de preț scăzut pentru cartuș? Răspunsul la această întrebare este destul de simplu, Dvs. cumpărați cu 80% garantat un cartuș chinez. Astfel de cartușe nu au nici măcar licență de fabricație, și numai imaginași-vă ce calitate are metalul folosit la fabricarea acestor cartușe! Garanția pentru un astfel de cartuș nu poate fi acordată mai mult de 3 luni, dar majoritatea vinzătorilor nu dau nimic deloc.

Există un alt fel de cartușe numite «cartușe noi» care sunt scoase din turbine folosite și sunt pregătite pentru vînzare ulterioară, supuse anumitor procedure de recuperare, pentru a arăta ca un cartuș nou(da,există ți astfel de lucru în practică).În ambele cazuri, cartușe primite nu trec procesul de distilare și echilibrare, ce oferă 100% de încredere că astfel de cartuș nu va servi mult timp, conform observațiilor noastre – maxim 20000 km.

Stimați clienți, fiți ateți și alegeți numai servicii calitative de reparație a turbinelor, deoarece de la acest fapt va depinde lucru viitor a turbocompresorului Dvs.. Turbo-Master este mereu responsabil de lucrul efectuat și de piese utilizate pentru turbinele Dvs., țineți minte că prețul scăzut nu este întotdeauna profitabil pentru Dvs, fiecare serviciu are valoare, și un preț prea mic ar trebui să vă oprească și să pună pe gînduri, de ce acest preț este atât de scăzut.

Cu respect, compania Turbo-Master.