Astăzi vrem să ajutăm clienții noștri, permanenți și cei viitori, să aflați de ce este mult mai profitabil să fie reparată turbina, decît cumparată nouă, ori, și mai grav, cea veche din demontaje. La fiecare om care are automobil cu turbină, apare moment în care există pericol defectării turbinei (bariera operațională, defectări fizice, calitate slabă a benzinei sau a dizelui), atunci în fața omului apare întrebarea, să fie cumpărată noua turbină sau reparată cea veche?

Cumpărarea unei noi turbine poate afecta neplăcut bugetul, deoarece o nouă turbină poate costa de DOUĂ sau chiar de TREI ori mai scump, decît repararea a cei veche. Serviciul nostru Turbo-Master care se ocupă cu repararea turbinelor, utilizează doar piese de schimb originale, ce garantează o durată lungă de funcționare a acesteia, în timp ce o persoană economisește o sumă foarte tangibilă.
Există, de asemenea, un coeficient de oameni care preferă să cumpere o turbină veche (folosită) și în același timp să economisească și mai mulți bani, dar șansa de a cumpăra o turbină cu adevărat originală cu calitate bună a: rotorului, aripei, capauluic de etanșare sau actuator, nu este foarte mare. Stimate client fii atent, există și piața chineză de turbini! A recunoaște dacă turbina este originală, sau e din China ori Turcia, poate un specialist calificat. Noi cetegoric nu recomandăm să fie cumpărată turbina folosită, deoarece apare mare risc de a primi una falsă. Diferența dintre originală și falsă este foarte vizibilă, calitatea metalului într-o turbină falsă este mult mai rea decât în original și este, pur și simplu, imposibil să fie reparată astfel de turbină.
Noi considerăm că informația citită din acest articol va fi utilă pentru dvs..
Aveți încredere în specialiștii lucrului său, cu mare respect, compania Turbo-Master.